Instagram Facebook


Tyvärr så måste vi ställa in Barnens Dag den 11:e augusti på Sanden i Vänersborg. Det är av säkerhetsskäl då det blåser väldigt hårt i regionen. Alla som har köpt förköp kommer och återbetalas under dagen.

Halmstad Sean Banan - Live från scen
Sean Banan - Live från scen

Sean Banan

Halmstad Bamse & Lova sjunger & dansar
Bamse & Lova sjunger & dansar

Att Bamse och häxans dotter Lova tycker om sång och dans är ingen hemlighet och de vill gärna att alla är med! Tillsammans med publiken bjuds det på kända barnsånger och rörelser för hela kroppen. Det kommer bli omöjligt att sitta still!
Under 20 minuter bjuds det på klassiker som Huvud, axlar, knä och tå, Blinka lilla stjärna och Imse vimse sprindel och en hel potpurri av andra välkända barnlåtar. Alla kan vara med, stora som små, och efter sångstunden är det Meet n’ Greet med karaktärerna, kanske vill ni passa på att få en bild eller två tillsammans?

Halmstad My little Pony - Show + meet & greet
My little Pony - Show + meet & greet

Pinky Pie och Twilight Sparkle besöker oss exklusivt denna dag. Det blir sång och dans från scenen och sedan en massa meet and greet på området.
Dom har även med sig sitt stora äkta slott till oss denna dag. Här kan man prova en vacker My little pony klänning och självklart även leka med dom söta My little pony leksakerna.

Det är stort och få My little pony på besök då dom väldigt sällan är ute på vägarna...

Halmstad Cartoon Network besöker oss i sommar!
Cartoon Network besöker oss i sommar!

Vet du vad dina favoritfigurer från Cartoon Network gör när de har sommarlov?

De kommer ut till dig på Barnens Dag! I år kan du uppleva många av de kända figurerna från tv när Cartoon Network besöker oss i sommar. Kom och se shower med knasiga Finn och Jake från Äventyrdags, den tuffa Ben 10 och hans aliens och de coola Powerpuff pinglorna.

Efter showerna kommer du också kunna ta en bild ihop med figurerna, ge dem en kram eller kanske en high five.

Halmstad Pontus Rasmusson
Pontus Rasmusson

Pontus Rasmusson är en uppcoming artist med tiotusentals fans och följare på sina sociala medier. Pontus kommer ni kunna se live och träffa på Barnens Dag i år så gör er redo genom att lyssna på hans låtar på Spotify eller häng med i hans vardag på Instagram: @PontusRasmusson

Halmstad NERF Område
NERF Område

Hasbros succé NERF besöker oss denna dag!
Här kommer man kunna känna, klämma och prova mängder med leksaker från det kända varumärket.
Dom sätter upp flera prickbanor där man kan testa sina färdigheter, ute på området kommer det även och blåsas upp en stor NERF bana.

Halmstad NICK´S bjussar på en glasskula!
NICK´S bjussar på en glasskula!

Det svenska livsmedelsföretaget NICK'S finns på plats vid entréområdet för att bjuda alla besökare på en glasskula var. Välj mellan de fyra glass-smakerna Gammaldags vanilj, Choklad, Gräddkola med choklad och Citrondröm med hallon som lanserades så sent som i våras. Glassen innehåller inget tillsatt socker och är sötad med en naturlig sötningsmix som främst består av stevia (Steviolglykosider) och söta fibrer (Polydextos). Snällt för båda blodsocker och mage och är en glassig stämningshöjare under ditt besök på Barnens Dag!

Läs gärna mer på: www.nicks.se

Halmstad Play-Doh Område
Play-Doh Område

Låter inte ett område där man kan få leka med Play -Doh som ett ställe man vill besöka!? Det bjuds upp till dans med en massa Produkter från det välkända varumärket. Lek, skapa och ha kul, precis som det ska vara en dag hos oss.

Halmstad SF - Kids - Skattjakt + 2 fria månader playtjänst!!
SF - Kids - Skattjakt + 2 fria månader playtjänst!!

SF - Kids - Skattjakt + 2 fria månader playtjänst!!
Passa på att gå på vår spännande skattjakt med Kapten Svartskägg och svara på frågor om våra karaktärer i tjänsten och vinn fina priser!

1:a pris – 12 månader kostnadsfritt SF Kids Play + 4 biobiljetter till
Lasse Maja – Det första mysteriet samt 5 st valfria hyrfilmer på SF Anytime (sfanytime.com)
2:a pris – 10 st valfria hyrfilmer på SF Anytime (sfanytime.com)
3:e pris – 5 st valfria hyrfilmer på SF Anytime (sfanytime.com)

SF KIDS PLAY bjuder på 2 månader fritt tittande!*

Med SF Kids Play kan hela familjen återupptäcka filmer och serier som vi vuxna älskade när vi var barn, samtidigt som barnen hittar sina nya favoriter. Den enkla designen gör det lätt att navigera och med offline-läget kan barnen se den nya filmen eller favoritserien var ni än befinner er. Med smarta föräldrakontroller kan du påverka tittandet.
SF Kids Plays trygga, roliga och barnvänliga app finns för dator, mobil, surfplatta och Apple TV (senaste versionen).
*gäller endast nya kunder till SF Kids Play.

Halmstad Hoppborgar/slides/lekland
Hoppborgar/slides/lekland

Hoppborgar/slides/lekland i många olika utförande finns alltid på våra områden, Leken i dom ingår i entrén och borgarna övervakas av personal. Men det är alltid viktigt att även ni som föräldrar har koll på era barn när dom är i och kring våra uppblåsbara aktiviteter.

Halmstad Cirkusshow - workshop för barn
Cirkusshow - workshop för barn

Richard Ljungman är inte bara världsrekordhållare i balansering (ett rekord som han slog inför 450 milj kineser) han är även sveriges enda professionella cirkusartist med lärarlegitiomation. Du finner honom i guiness rekordbok och hos oss på alla våra Barnens dag.

Vi får shower på scen, balansering, jonglering, spikmatta, fakirkonster m.m Efteråt får barnen själva prova på bland annat jonglering, balansering, snurra tallrikar, ligga på spikmatta och gå på lina.

Halmstad Jollyroom - Lekområde för dom mindre
Jollyroom - Lekområde för dom mindre

I vårt härliga lekområde har Jollyroom bunkrat upp med massor av roligheter för alla kids och vuxna.

Halmstad Superherorun - Superhjälteloppet
Superherorun - Superhjälteloppet

Superherorun (ingår i entrépriset) gästar i sommar exklusivt Barnens dag turnén. Alla barn som springer hinderbanan är vinnare och får diplom! Vi uppmanar både föräldrar och barn att klä ut sig till superhjältar (inget måste). Alla som springer utklädda till sin superhjälte får även en riktigt medalj! Hinderbanan är till för alla och det är OK som förälder att hjälpa sitt barn igenom den.

SPONSORER

Vänersborg
Vänersborg
Vänersborg
Vänersborg
Vänersborg
Vänersborg

KONTAKT

B L I   S E D D   A B

robert@blisedd.se

Facebook

Bli sedd