Instagram Facebook
Logo

FAQ
Välkommen till sommarens stora familjefest!

Vilka betalar entré:

Entré löses för alla över 3 år fyllda.
Vi har valt och ha en lägre entré för alla hellre än en högre för endast barn.
Det finns separata entreér för kort, swish/kontant och förköp på plats.

Hur fungerar Förköp:


Förköp finns tillgängligt via vår biljettkiosk som man finner länkar till överallt på hemsidan, förköpet garanterar entré till valt arrangemang, det har en egen (oftast) snabbare entré till området och är billigare än entrélösen på plats.
Man får en elektronisk biljett i form av en QR kod som vi snabbt och enkelt scannar av när ni kommer till kassan. Skulle den mot förmodan försvinna så finns ni även registrerade på en lista i våra system, alltså inga problem isåfall.
Barnens Dag är populärt och det kan hända att området blir fullt (dock liten risk), så vill man säkra sin plats är förköp och föredra.

Hur ser området ut?


Områdena kan variera lite från stad till stad, dock är alltid områdena inhägnade. Dom har en stor Scen, en mindre sittscen (här utgår alla figurer ifrån bland annat) på bestämda tider. Se Program!

Får man ta med egen mat/dricka?


Vi har en stor foodcourt på plats med många olika alternativ, dock är det alltid ok att ha med sig egen mat och dricka till våra arrangemang ifall man så önskar.

Behöver man ha med kontanter till Barnens Dag?


Vi tar kort, swish och kontanter i entrén dock tar dom flesta matvagnar och ”tombolas” (chokladhjul) enbart kontanter.

Vad händer om man skulle tappa bort någon?


När man går igenom entrén så får man ett armband som fungerar som kvitto på Barnens Dag, detta kollas vid aktiviteter på området. På detta armband finns en ledig ruta där man kan skriva en förälders mobilnummer, så kan man ringa ifall man skulle hitta något bortsprunget barn. Vi har även uppsamlingspunkter som man kan säga till sitt barn och gå till ifall man kommer ifrån varandra.

Hur fungerar aktiviteterna på plats?

Underhållningen vid scenen är tyngdpunkten på Barnens Dag men i anslutning till den finns kringaktiviteter. Dessa ingår i entrén och är anpassade för mycket folk så att man slipper tillbringa sin dag med och köa till saker som bara kan underhålla några stycken åt gången.
Superhero run ingår även det i entrén och här får man springa så många gånger som man vill, vid första tillfället så får man vid målgång ett diplom. Är man dessutom utklädd till sin superhjälte så får man även en riktig MEDALJ. Sen kan man bli fotad högst upp på prispallen ifall man vill. 

KONTAKT

B L I   S E D D   A B

robert@blisedd.se

Facebook

Bli sedd